Op deze afbeelding is Luuk te zien die aan het zeilen is met zijn papa met dementie en zijn moeder en broertje.
7-10

'Daar stond gewoon een Corvette! Wow!'

9 november 2023

Luuk (8 jaar) mocht via Stichting TuTu een dag op pad met zijn zieke papa, zijn mama en kleine broertje Noud (bijna 2 jaar).

Het werd voor Luuk een dag om nooit te vergeten: ‘Het was zo grappig, want de kapitein van de boot viel in het water. Het was eigenlijk ook wel heel sneu want hij is zijn bril kwijtgeraakt. Oh, en ik mocht zelfs in een Corvette!’

Begin 2023 stond wensbegeleider Seppie van Stichting TuTu bij ons op de stoep met een grote droomkist. Samen bespraken we wat we als gezin écht nog eens zouden willen meemaken. De papa van Luuk heeft namelijk de ziekte van Alzheimer. Nu kunnen we nog herinneringen maken met elkaar.

‘Ik wou heel graag in een cabrio en een snelle auto rijden en mijn papa en mama wilden heel graag nog eens met mij en Noud zeilen. Op een catamaran. Want papa had vroeger ook zo’n boot’, vertelt Luuk enthousiast.

Seppie regelde een geweldig dagje uit in april, rekening houdend met de mogelijkheden van Luuks papa. Dit is Luuks herinnering:

‘We gingen eerst in een Audi cabrio en mijn mama mocht zelf rijden. Het was wel een beetje koud, dus we hebben het dak niet zo heel veel open gehad. Maar de auto was echt zó cool. Op de boot aten we taart en was het ook best koud en er was veel wind, maar ik mocht meehelpen en dat was supervet. Bij het restaurant zeiden ze opeens dat ik om het hoekje mocht kijken en toen stond daar gewoon een Corvette! Wow! En daar mocht ik in en we gingen heel erg hard! Ik vond het echt een topdag’.

Wil je ook een droom uit laten komen en herinneringen maken? Kijk op de site van Stichting TuTu.

Cookies

Breinspoken maakt gebruik van analytische cookies voor inzicht in het gebruik van onze website. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.