Boeken en films

Het huis in je hoofd - Susan Willems

Lees dit boek samen met jouw papa of mama. Je leert wat er allemaal in het hoofd gebeurt en wat dementie doet met het hoofd van jouw papa of mama.

Bestel hier!

Emotieklets - Tischa Neve en Michal Janssen

Dit boek gaat over allerlei emoties die jij kan voelen. Maar wat zijn emoties precies en hoe ga je hiermee om? Via leuke opdrachtjes leer jij hier alles over.

Bestel hier!

Papa draak wordt niet meer beter - Sascha Groen

Papa Draak leert Drakie vliegen, vuurspuwen en nog veel meer. Maar op een dag wordt papa Draak ziek. Zo ziek, dat hij niet meer beter kan worden. 

Bestel hier!

Als verdriet op bezoek komt - Eva Eland

Soms komt Verdriet onverwacht langs. Doe je de deur open of gooi je 'm dicht? Probeer er niet bang voor te zijn: geef het een naam. En dan blijkt dat deze gast niet hoeft te zijn wat hij lijkt.

Bestel hier!

Praatpakket

Rizzo het ruimtewezentje, komt van een planeet hier héél ver vandaan. Hij heeft gehoord dat er iemand ziek is in jullie gezin. En dat is soms best lastig om over te praten. Rizzo wil jou daar graag bij helpen.

Download het gratis Praatpakket van Harteraad.

Meemo

Heb jij ook een mama of papa die soms dingen vergeet? Een mama of papa met dementie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Meemo. Ik ben een uiltje, geboren in Noorwegen, en ik kan je helpen. Voel je je soms triestig of alleen? Je staat er nooit alleen voor. Ik ben er voor jou!

Ouders, verzorgers en leerkrachten kunnen deze switch gebruiken om de volwassenmodus aan te zetten. Hierdoor kun je aanvullende informatie lezen.

Cookies

Breinspoken maakt gebruik van analytische cookies voor inzicht in het gebruik van onze website. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.